• Hjem
  • Dørskilt til borettslag

Dørskilt til borettslag

Dørskiltene i et borettslag er viktige for helhetsinntrykket, og lik utforming på dørskiltene sørger for dette. Vi leverer dørskilt som er spesialtilpasset til deres borettslag. Dette være størrelse, form, materiale, og festemetode.

Med standardiserte skilt med samme festeanordning er det lett å bytte ut dørskiltet når noen flytter, og det blir ingen skjemmende hull i fasaden.

Vårt favoritt materiale å lage dørskilt av er Akryl, som også er kjent som plexiglass. Akrylen har lang holdbarhet, og er værbestandig. I motsetning til mange andre så lasergraverer vi inn teksten på skiltene. Dette gjør at teksten blir varig og den kan ikke slites av i motsetning til trykk, som sjelden varer mer enn et par år.

Dørskiltene kan festes på mange måter, og innendørs på glatte flater kan man bruke dobbeltsidig tape. Slik unngår man skruehull når en beboer flytter. De kan også festes rett på vegg med skruer, eller med lekre avstandsstykker i rustfritt stål. Dersom alle bestiller dørskilt hos oss, kan disse benyttes på nytt når skiltet skal byttes ut.

Se våre standard dørskilt her for inspirasjon: Dørskilt

Vi kan også tilby montering i Viken.

Ta gjerne kontakt med oss på e-post eller telefon om du har et prosjekt. post@skilteksperten eller telefon: 69109933

Zen design AS

  • Harestien 8
    1823 KNAPSTAD
    Org nr 913 873 394

Følg oss


NETTBUTIKKLEVERANDØR: SHOPPING NORGE AS

0
    0
    Handlekurv